Transport 2017-06-06T14:03:24+00:00

Kruger Transport biedt transport op maat.

Dagelijks leveren wij goederen af bij distributiecentra, retailers, bedrijven en consumenten. Hiervoor beschikken wij over een eigen wagenpark met mogelijkheden voor het transporteren van hangende kleding, pallets, pakketten en stukgoederen.

Wagenpark
Wij beschikken over ons eigen wagenpark, bestaande uit 16 vrachtwagens. Deze wagens hebben wij allemaal voorzien van een GPS satellietontvanger met navigatiesysteem, zodat wij altijd weten waar deze zich bevindt en waardoor ‘tracking and tracing’ mogelijk is. Ook hebben wij onze wagens voorzien van een SCM Klasse 3 beveiligingssysteem en zijn de laadbakken voorzien van speciale inbraak werende sloten. Wij doen er alles aan om onze goederen veilig op hun eindbestemming te krijgen!

Internationaal Transport
Met onze eigen vrachtwagens bevoorraden wij distributiecentra en winkels door Nederland en daarbuiten. Wij leveren onder andere in Duitsland, België, Luxenburg en Frankrijk. Ook buiten deze landen zijn wij werkzaam, maar hiervoor dragen wij het transport over aan een van onze internationale partners.

Hangend transport
Onze wagens zijn speciaal ingericht voor hangend transport. Hiermee kunnen wij kleding schoon, netjes en winkelklaar afleveren aan distributiecentra en opdrachtgevers. Wij verzorgen onder andere hangend transport voor grote klanten zoals WE, C&A en Miss Etam.

Pakketten, pallets en stukgoed
Waar pakketvervoerders ophouden, gaan wij verder. Wij leveren zelfs extra grote of zware pakketten af bij winkels of consumenten. Klik hier voor meer informatie over onze pakketservice.

Interesse?
Met onze jarenlange ervaring in de logistiek binnen de fashionbranche kunnen wij u altijd voorzien van het juiste advies en uitstekende service. Heeft u een logistieke uitdaging en bent u op zoek naar een betrouwbare partner? Dan komen wij graag met u in contact.

Neem contact op
support
icon
Need Help?
Close
skype
Skype Chat
skype-phone
Skype Call
menu-icon
Support Ticket