Reconditionering 2017-06-06T14:04:59+00:00

Reconditionering zorgt er voor dat kleding representatief in de winkels of bij de consument terechtkomt.

Wij beschikken over behandelmethodes om kledingstukken die gekreukt, vochtig of vuil geworden zijn, weer ‘winkelklaar’ te maken. Onze reconditioneringsexperts beschikken over een ongeëvenaard arsenaal van oplossingen voor de meest uiteenlopende problemen. Op het gebied van reconditionering behoren wij zelfs tot de top-3 van de Benelux. Hier zijn wij natuurlijk ontzettend trots op!

Drogen en reinigen
Wij behandelen producten die tijdens het transport vanuit de productielanden, vochtig of vuil geworden zijn. Veel voorkomende behandelingen zijn het drogen, schimmelvrij maken of opnieuw verpakken van deze kleding. Uniek zijn onze anti-geurbehandelingen en ozonbehandelingen die bacteriën en schimmels doden.

Beugelen
Jaarlijks verwerken wij miljoenen stuks kleding van liggend naar hangend. Hiervoor maken wij gebruik van kleine ergonomische productie-units, waarmee we een gemiddelde capaciteit van 40.000 stuks per dag kunnen waarborgen. Waar nodig kunnen wij onze capaciteit nog opvoeren door middel van ploegendiensten. Alle verpakkingsmaterialen worden gescheiden afgevoerd, gerecycled of milieuvriendelijk verwerkt.

Tunnelen
Met onze geavanceerde tunnel met één verwarmingskamer, twee stoomkamers en drie droogkamers zijn wij in staat om diverse stoffen en artikelen te verwerken. De binnenzijde van de tunnel is voorzien van een teflon laag om schade aan de kleding tijdens het tunnelproces te voorkomen. Afhankelijk van het soort artikelen kunnen wij 600 tot 2000 stuks per uur verwerken.

Poppen en blazen
Kledingstukken die niet via de tunnelstraat verwerkt kunnen worden behandelen wij op de poppen- en broekentoppers. Van binnenuit wordt onder druk en stoom de lucht door de kleding geperst. Met deze methode kunnen wij bijvoorbeeld winterjassen, pantalons en broeken perfect kreukvrij maken.

Hangend of vlak verdelen
Met onze sorteermachine kunnen wij dagelijks tot 30.000 hangende en vlakke (liggende) kledingstukken per dag verdelen op winkelniveau. Onze machine is flexibel in te stellen, waardoor wij aan vrijwel iedere vraag kunnen voldoen. Kleding wordt bij ons uit de voorraad gepickt, verpakt en verzonden. Wij verwerken orders tot laat in de avond, waardoor we zeer snel kunnen uitleveren. Klik hier voor meer informatie over onze e-fulfilmentdienst.

Overige fashion services
Prijskaartjes aanschieten, draadjes afknippen en maatvoeringen controleren behoren tot onze werkzaamheden. Ook het nemen van monsters, kwaliteitscontrole en het controleren van etiketten kunnen wij voor u uit handen nemen. Wij verwerken de kleding volgens de door u opgestelde eisen. In het seizoen verlaten tot wel 80.000 kledingstukken per dag onze afdeling reconditionering!

Interesse?
Met onze jarenlange ervaring in het reconditioneren van kleding kunnen wij u altijd voorzien van het juiste advies en uitstekende service. Heeft u kleding die gereconditioneerd moet worden, of kunnen wij u ondersteunen met andere fashion services dan denken wij graag met u mee en bieden een oplossing op maat.

Neem contact op
support
icon
Need Help?
Close
skype
Skype Chat
skype-phone
Skype Call
menu-icon
Support Ticket