Pakketservice 2017-06-06T14:06:27+00:00

KT Pakketservice werkt met de meest toonaangevende vervoerders.

Koppel je webwinkel aan het verzendsysteem en laat de ontvanger kiezen waar en wanneer hij het pakketje wil ontvangen. Het verzenden van pakketten was nog nooit zo eenvoudig! Wij zijn er voor webwinkels en bedrijven die op zoek zijn naar een totaaloplossing voor het verzenden van buspakketjes en pakketten naar bedrijven, consumenten en afhaallocaties. Zowel nationaal als internationaal.

Uniek verzendsysteem
KT Pakketservice werkt met één verzendsysteem. Dit systeem is geïntegreerd in onze werkprocessen, creëert automatisch verzendlabels en alle zendingen zijn vanuit één overzicht te beheren. Dit bespaart veel tijd én geld!

Toonaangevende vervoerders
Wij werken samen met toonaangevende vervoerders als PostNL, DPD, DHL Parcel UPS en Dynalogic voor het verzenden van onze pakketten. Door onze goede samenwerking met deze vervoerders worden bestellingen in de meeste gevallen de volgende dag al aangeboden. Ook is het voor de klant mogelijk om te kiezen tussen tijdsvakken, locaties en snelheid van de bestelling. Denk hierbij aan de same day delivery of next day delivery, alles is mogelijk.

Universele afhaalservice
Zodra je een zending hebt aangemaakt, moet deze natuurlijk ook nog worden afgehaald. Maar wat nu als je gebruik maarkt van meerdere vervoerders? Wij halen al je pakketten af met één auto. Je kunt dus al je PostNL, DPD en DHL pakketten meegeven aan één chauffeur. Wij zorgen ervoor dat het pakket bij het juiste sorteercentrum terecht komt.

XL-pakketten
Waar pakketvervoerders ophouden gaan wij verder. Grote pakketten die niet passen binnen de bestaande netwerken van onze reguliere vervoerders kunnen wij zelf voor u afleveren bij winkels of consumenten. We maken hiervoor onder andere gebruik van het wagenpark van Kruger Transport.

Interesse?
Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het verzenden van uw pakketten? Wij hebben alle oplossingen in huis. Wilt u hierover van gedachten met ons wisselen?

Neem contact op

support
icon
Need Help?
Close
skype
Skype Chat
skype-phone
Skype Call
menu-icon
Support Ticket