E-Fulfilment 2017-05-26T13:47:05+00:00

KT e-Fulfilment ontvangt, verpakt en verzendt dagelijks duizenden goederen voor verschillende webshops.

Deze goederen worden gecontroleerd, geteld en opgeslagen. Wij zijn er voor webwinkels die willen groeien door zich te focussen op hun kernactiviteiten als inkoop, verkoop en marketing. KT e-fulfilment neemt het complete logistieke proces van inslag, opslag, orderpicking, verpakken en verzenden tot retourafhandeling uit handen.

Fulfilment services
Consumenten willen tijdens het shoppen steeds meer keuzes maken als het gaat om waar, wanneer en met welke vervoerder een pakket wordt geleverd. Webwinkels zijn hierdoor veel tijd en geld kwijt aan hun eigen logistiek, terwijl ze die tijd en energie beter kunnen besteden aan de in- en verkoop van producten. Daarom nemen wij vanuit KT e-Fulfilment graag dit logistieke proces uit handen. Wij bieden totaaloplossingen voor webwinkels met fashion en lifestyleproducten zoals kleding, schoenen, accessoires of verzorgingsproducten.

Pick & Pack
Orders die voor 23.00 uur bij ons binnenkomen worden dezelfde avond nog verwerkt en bij een vervoerder aangeboden. Wij verwerken orders zeven dagen in de week, dus ook in het weekend. Met onze speciale weekendservice kunnen we orders die in het weekend geplaatst worden zelfs al op zondag of maandag af laten leveren. Willen klanten een pakketje nóg sneller geleverd hebben? Met onze same day delivery service wordt de bestelling dezelfde avond nog afgeleverd. Een geschreven kaartje bij de bestelling? Geen probleem, ook dat kunnen we regelen!

Pakket verzenden
Voor het verzenden van pakketten maken we gebruik van toonaangevende vervoerders als PostNL, DPD, DHL Parcel, UPS en Dynalogic. De klant mag in dit proces kiezen waar, wanneer en met welke vervoerder het pakket verzonden wordt. Onze opdrachtgevers hebben hierbij altijd online toegang tot de status van een bestelling en tot hun actuele voorraad.

Retourafhandeling
Een klant die niet tevreden is met zijn of haar product kan deze inleveren bij een inleverpunt, of we halen deze bestelling thuis op bij de klant. Dit proces van retourafhandeling nemen wij volledig uit handen. Retouren worden bij binnenkomst door ons gecontroleerd, waar nodig opnieuw verpakt en weer teruggelegd en ingeboekt bij de voorraad.

Interesse?
Wilt u tijd en geld besparen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij denken graag met u mee en nemen u het complete logistieke proces voor u uit handen.

Neem contact op
support
icon
Need Help?
Close
skype
Skype Chat
skype-phone
Skype Call
menu-icon
Support Ticket